VIVACOM НАБРА 70 ХИЛЯДИ ЛЕВА В ПОМОЩ НА „ЦЕНТЪР ЗА НАДЕЖДА“

Осмото издание на националната дарителска кампания на VIVACOM Операция „Жълти стотинки“ успя да набере общо 70 000 лв. Тази година кампанията подкрепя мисията на Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO за подпомагане на деца със специални нужди. Даренията ще бъдат насочени към „Център за Надежда“ в София, който И АЗ МОГА подкрепя, за дългосрочно осигуряване на още рехабилитатори и подобряване на грижата на децата с множествени увреждания, които го посещават. Това ще облекчи значително ежедневието им и ще подобри качеството им на живот. Ще донесе повече спокойствие за техните родители, които трудно съчетават сериозните грижи за дете с множествени увреждания и ходенето на работа на пълен работен ден. Средствата ще бъдат разпределени така, че да осигурят ежедневна рехабилитация на място в Центъра за следващите две години. В „Център за Надежда“ грижа и терапия получават 50 деца с най-тежки диагнози.

VIVACOM и И АЗ МОГА благодарят сърдечно на всички, които се включиха в Операция „Жълти стотинки“, както за помощта, така и доверието!

Всеки, който иска да помогне на каузата в подкрепа на „Център за Надежда“ и извън рамките на кампанията, може да го направи като дари на: Фондация И АЗ МОГА |Юробанк България | IBAN: BG15BPBI79421080910101 | BIC: BPBIBGSF; с SMS на кратък номер 1415 или обаждане на телефон 0900 5 14 15 (цена 1лв./1,20лв. за предплатени услуги).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *